Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ je firma sa tradicijom dužom od 10 godina i velikim brojem vernih mušterija. Servis je specijalizovan za servisiranje, održavanje i popravku manulenih i automatskih menjača svih renomiranih proizvođača autobmoila i kombi vozila.

Radni kadar servisa je sačinjen od profesionalaca obučenih da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila. U praksi se oslanjamo na savremene metode dijagnostike koristeći računarske sisteme. Opravka menjača na vozilu podrazumeva korišćenje originalnih delova proizvođača koji podležu maksimalnim garancijama.

U našem servisu možete dobiti kompletnu dijagnostiku kvara i nepravilnosti rada na menjaču vašeg vozila. 

Servis menjača je najbitnija komponenta kada je u pitanju održavanje vašeg automobila kako sa manuelnim tako i automatskim prenosom brzine. Redovan servis menjača vašeg vozila zaštitiće vas od nepredvidjenih troškova koji zavisno od vrste oštećenja mogu predstavljati pozamašan izdatak za vaš budžet.

Popravka menjača vašeg vozila podrazumeva zamenu i popravku oštećenih i dotrajalih delova menjača uz garanciju za zamenjene delove i obavljene radove. Bez obzira da li je u pitanju manuelni ili automatski menjač starije generacije ili automatski menjač sa kompjuterskom kontrolom, naš servis može utvrditi i otkloniti kvar na vašem automobilu odnosno automatskom menjaču u najkraćem mogućem roku.

Garancija je najvažniji faktor odluke u odabiru servisa i usluga 21. veka, te tako i Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ generiše garanciju kako za delove od strane proizvodjača tako i za servisne usluge svih drugih oblika. U našem servisu možete dobiti i kompletan remont menjača vašeg automobila bez obzira na vrstu menjača i proizvodjača uz garanciju od 6 meseci.

Pozovite nas: +381 64 3161866
E-mail: info@remontmenjaca.rs
Zakazivanje termina: Kliknite ovde.

Deljenje:
English Serbian