#RemontMenjacaSabac Tradicija duža od 10 godina!

Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ je firma sa tradicijom dužom od 10 godina i velikim brojem vernih mušterija. Servis je specijalizovan za servisiranje, održavanje i popravku manulenih i automatskih menjača svih renomiranih proizvođača autobmoila i kombi vozila.

 

Radni kadar servisa je sačinjen od profesionalaca obučenih da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila. U praksi se oslanjamo na savremene metode dijagnostike koristeći računarske sisteme. Opravka vozila podrazumeva korišćenje originalnih delova proizvođača koji podležu maksimalnim garancijama.

 

Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ je lociran u Šapcu. Svojom lokacijom je pristupačan iz svih pravaca Srbije, Beograda i Novog Sada, a nalazi se na 25 minuta od Autoputa Beograd – Zagreb.

 

U našem servisu možete dobiti kompletnu dijagnostiku kvara i nepravilnosti rada na menjaču vašeg vozila.

 

Remont menjača podrazumeva kompletno rastavljanje menjača na delove. U slučaju remonta menjača potrebno je kompletno rastavljanje menjača do svakog poslednjeg dela kako bi se ustanovila ispravnost svakog od njih. Zatim se vrši zamena svih zaptivnih elemenata kao što su semerinzi, dihtunzi raznih vrsta, karike, podlošci, bandova, frikcione lamele, čelične lamele, sve moguće vrste ležajeva bez obzira na vrstu, uljane pumpe, kučišta ventila, konvertora i ostalih zupčanika i elemenata.

 

Servis menjača je najbitnija komponenta kada je u pitanju održavanje vašeg automobila kako sa manuelnim tako i automatskim prenosom brzine. Redovan servis menjača vašeg vozila zaštitiće vas od nepredvidjenih troškova koji zavisno od vrste oštećenja mogu predstavljati pozamašan izdatak za vaš budžet.

 

Popravka menjača vašeg vozila podrazumeva zamenu i popravku oštećenih i dotrajalih delova menjača uz garanciju za zamenjene delove i obavljene radove. Bez obzira da li je u pitanju manuelni ili automatski menjač starije generacije ili automatski menjač sa kompjuterskom kontrolom, naš servis može utvrditi i otkloniti kvar na vašem automobilu odnosno automatskom menjaču u najkraćem mogućem roku.

 

Garancija je najvažniji faktor odluke u odabiru servisa i usluga 21. veka, te tako i Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ generiše garanciju kako za delove od strane proizvodjača tako i za servisne usluge svih drugih oblika. U našem servisu možete dobiti i kompletan remont menjača vašeg automobila bez obzira na vrstu menjača i proizvodjača uz garanciju od 6 meseci.

10000+

Zadovoljnih kljienata

Specijalizovani za servisiranje, održavanje i popravku manulenih i automatskih menjača svih renomiranih proizvođača autobmobila.

Profesionalni radni kadar

Radni kadar servisa je sačinjen od profesionalaca obučenih da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila. U praksi se oslanjamo na savremene metode dijagnostike koristeći računarske sisteme. Opravka vozila podrazumeva korišćenje originalnih delova proizvođača koji podležu maksimalnim garancijama.

Profesionalna usluga

Vršimo kompletan servis i popravku transmisije tj. menjača, zamenu potrošnih delova mehaničkih menjača, zamenu ležajeva, zamenu sinhrona, zamenu semeringa na menjaču uz precizno čišćenje izazvano habanjem celokupnog menjača i ležajva.

Garancija na naše usluge

Garancija je najvažniji faktor odluke u odabiru servisa i usluga 21. veka, te tako i Remont menjača Šabac - „SREĆKO“ generiše garanciju kako za delove od strane proizvodjača tako i za servisne usluge svih drugih oblika u čemu smo definisali garanciju od 6 meseci.

Kvarovi menjača nisu retka pojava današnjice, ne oklevajte i reagujte na najmanje simptome Vašeg menjača. Naš tim je dostupan svakog radnog dana, kontaktirajte nas putem telefona kako bi potvrdili termin i pregledali Vaš automobil te utvrdili šta je tačno potrebno učiniti.

#RemontMenjaca Kompletno servisiranje, održavanje i popravka manulenih i automatskih menjača.

#ProdajaMenjaca Prodaja polovnih i novih menjača.

#OtkupMenjaca Otkup polovnih i novih menjača.

English Serbian