Remont Menjača Šabac - SREĆKO

Remont menjača podrazumeva kompletno skidanje menjača sa vozila i njegovo rastavljanje na delove. U slučaju remonta menjača potrebno je kompletno rastavljanje menjača do svakog poslednjeg dela kako bi se ustanovila ispravnost svakog od njih. Zatim se vrši zamena svih zaptivnih elemenata kao što su semerinzi, dihtunzi raznih vrsta, karike, podlošci, bandova, frikcione lamele, čelične lamele, sve moguće vrste ležajeva bez obzira na vrstu, uljane pumpe, kučišta ventila, konvertora i ostalih zupčanika i elemenata.

 

Zamena čvrstih elemenata zavisna je od toga da li ima oštećenja ili ne. Kao velika prednost često se vrši ugradnja poboljšanih delova umesto postojećih originalnih koji su se pokazali prilikom upotrebe i od strane samih proizvodjača neadekvatni te u postupku reparacije ugardjujemo modifikovane delove ako je i to sam proizvodjač preporučio. Takodje u procesu reparacije se obezbedjuje apsolutna čistoća jer i najmanja nečistoća može proizvesti nepravilan rad menjača kao i sama prašina izazvana habanjem ležajeva, sinhrona i zupčanika.

 

Remontovan menjač predstavlja ispravan i pouzdan proces što opravdava i garancija koju Remont Menjača Šabac – SREĆKO daje u navedenom vremenkom roku.

 

Garancija je najvažniji faktor odluke u odabiru servisa i usluga 21. veka, te tako i Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ generiše garanciju kako za delove od strane proizvodjača tako i za servisne usluge svih drugih oblika. U našem servisu možete dobiti i kompletan remont menjača vašeg automobila bez obzira na vrstu menjača i proizvodjača uz garanciju od 6 meseci.

 

Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ je firma sa tradicijom dužom od 10 godina i velikim brojem vernih mušterija. Servis je specijalizovan za servisiranje, održavanje i popravku manulenih i automatskih menjača svih renomiranih proizvođača autobmoila i kombi vozila.

 

Radni kadar servisa je sačinjen od profesionalaca obučenih da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila. U praksi se oslanjamo na savremene metode dijagnostike koristeći računarske sisteme. Opravka vozila podrazumeva korišćenje originalnih delova proizvođača koji podležu maksimalnim garancijama.

 

Remont menjača Šabac – „SREĆKO“ je lociran u Šapcu. Svojom lokacijom je pristupačan iz svih pravaca Srbije, Beograda i Novog Sada, a nalazi se na 25 minuta od Autoputa Beograd – Zagreb.

 

U našem servisu možete dobiti kompletnu dijagnostiku kvara i nepravilnosti rada na menjaču vašeg vozila.

Kompletan remont svih tipova manuelnih i automatskih menjača, reduktora i diferencijala

Pozovite nas i naši majstori sa dugogodišnjim iskustvom preporučiće vam rešenje koje je najbolje za vaše vozilo.
English Serbian